Stickers

“Stickers make the world go round”

Tenminste, dat stelt de sticker-kunstenaar waarover wij u vertellen bij het onderwerp  “Speciale toepassingen”. Zonder deze stickers zou de voedsel distributie op zijn gat komen te liggen en zouden we verhongeren.

Dat is nogal niet wat, als je erover nadenkt. Maar er zit zeker een kern van waarheid in. Ze dienen in de distributie zeker een doel, maar worden volgens die kunstenaar totaal niet gewaardeerd en daarom gunde hij de stickers een tweede leven. Kijkt u vooral even naar zijn kunstwerken!

Sommige stickers die wij in ons bestand hebben, zijn kunstwerken op zich. En dat is ook voor u te realiseren!

Bij de diverse onderwerpen die wij op onze homepage hebben vermeld kunt u, na deze te hebben aangeklikt, meer informatie vinden over de manier waarop onze stickers kunnen worden aangebracht; met hand stickertangen of met geautomatiseerde systemen, die steeds meer terrein winnen in de landen waarin wij de leveranciers van de stickers en de stickerapparatuur vertegenwoordigen. En dat wij onze apparatuur in bruikleen geven, is een groot voordeel voor u!

Ook kunt u alle benodigde informatie vinden over de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden om uw sticker te laten realiseren.

En indien u graag vriendelijk en “with a smile” geholpen wilt worden in dit proces,