Nieuw 

in het assortiment

Nieuw in het assortimentvan Euro-Label06 treft u de ATH-IX-BR aan

Dit is een automatisch etiketeer systeem ontwikkeld om kartonnen doosjes met flappen van stickers te voorzien. Dit systeem is ontwikkeld omdat er steed meer vraag komt om fruit in kartonnen doosjes van een sticker te voorzien.

Dit kan voor 4, 6 of 8 stuks fruit zijn. Deze compacte, betrouwbare en functionele machine kan 50 tot 60 stickers per minuut afgeven, afhankelijk van het formaat van de sticker. Tevens is het mogelijk om deze machine te integreren op uw bestaande verpakkingslijn ( 400 tot 600 mm breedt) zonder dat dit de doorgang van de doosjes verstoort.

Deze opstelling garandeert een compacte, betrouwbare en functionele oplossing  en een uitermate nauwkeurige bestickering. Zodra het einde van de rol in zicht komt, gaat er een waarschuwings signaal af.

Onze papieren en thermische stickers zijn voorzien van een hotmelt lijm, zodat een hoge kleefkracht is gegarandeerd voor het sluiten van de kartonnen flapjes.

Wat zeker niet onbelangrijk is, is dat onze prijs zeer gunstig is!

Specificaties van de ATH-IX-BR

Wielbasis: 900 mm (1250 mm met externe afwikkelaar)

Gewicht: 60 kg

Voeding: mono 220 V AC – 2A

Hoogte-instelbaar: 200 mm voor de hoogte van de doosjes van diverse maten

Afdrukbreedte: 104 mm

Etikettenlengte: 40 tot 200 mm

Labelbreedte: van 20 tot 105 mm

Maximale buiten diameter rol : 200 mm (300 mm met optie 1)

Binnen diameter rol : van 40 tot 75 mm

Printertechnologie: thermische en thermische overdracht

Resolutie: 200 dpi (versterkte kop)

Installatiesnelheid: 300 mm / s

Communicatie-interface: Ethernet, wifi, usb, bluetooth

Alarm: licht en geluid, detectie bij het einde van de stickerrol bij optie 2

Optie 1 : externe terugspoel voor rollen met een diameter van 300 mm

Optie 2 : Gemotoriseerde transportband TA300-B 1200X350 mm

Stickers voor kartonnen doosjes (Punnets) :

PAPIEREN STICKERS

Papier, semi-gloss met witte coating 135g / m2, niet thermisch, welke op rugpapier wordt verwerkt, gedrukt met water gebaseerde inkt zonder oplosmiddel.

Zelfklevend, door de permanente rubber gebaseerde lijm blijft de sticker uitermate goed op het karton plakken. Uiteraard voldoet de lijm aan alle geldende Europese voedingsmiddelenwetgeving en mogen in contact komen met groente en fruit. Richtlijnen volgens de FDA 175.105 en de Duitse aanbevelingen XXI gepubliceerd bij de BfR.

THERMISCH SENSITIEVE PAPIEREN STICKERS

Papier, witte bedrukking, houtvrij, met hitte sensitieve coating aan beide zijden. Zodra deze sticker wordt bedrukt met een thermische printer zal de zwarte tekst goed leesbaar zijn. Tevens is dit materiaal uitermate resitent tegen vochtigheid, vet, olie etc. en is gemaakt van FSC gemengde gecertificeerde pulp.

Zelfklevend, door de permanente rubber gebaseerde lijm blijft de sticker uitermate goed op het karton plakken. Uiteraard voldoet de lijm aan alle geldende Europese voedingsmiddelenwetgeving en mogen in contact komen met groente en fruit. Richtlijnen volgens de FDA 175.105 en de Duitse aanbevelingen XXI gepubliceerd bij de BfR.

Deze stickers zijn niet alleen te gebruiken in onze ATH-IX-BR, maar kunnen door elke andere machine verwerkt worden die op de markt is.

Tevens kan u ook kiezen voor de transparante polypropeleen stickers voor uw kartonnen doosjes.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij u kunnen bieden?