Specificaties

De stickers zijn in elke gewenste kleur leverbaar tot een maximum aan acht kleuren. Met behulp van de Pantone kleurenwaaier worden de gewenste kleuren vastgesteld.

Kleurenwaaier

Materiaal

Onze stickers worden voornamelijk gemaakt van polypropyleen. Dit materiaal heeft als voordeel ten opzichte van papier dat het niet beschadigt of loslaat als het in contact komt met vocht en juist uitermate goed bestand is tegen vocht. Uiteraard leveren we ook papieren stickers of transparante stickers, die u zelf kunt bedrukken.

Wij kunnen ook thermische stickers leveren, die door de klant zelf kunnen worden voorzien van (extra) informatie met behulp van een thermische printer.

Tegenwoordig is er ook veel vraag naar biologisch afbreekbare of composteerbare stickers voor de AGF-branche. Vanzelfsprekend kunnen wij die ook leveren. Het materiaal dat wij hiervoor gebruiken is na circa 6 maanden in de natuur afgebroken. Hier hebben wij het Dincertco 7P0999 certificaat van en zijn we klaar voor een biologische toekomst!

De door ons gebruikte materialen zijn in overeenstemming met de geldende Europese voedingsmiddelenwetgeving en mogen in contact komen met groente en fruit.

Lijm en Inkt

In Europa bestaat wetgeving aangaande de lijm en de inkt die worden gebruikt voor stickers die op groenten en fruit worden bevestigd. U begrijpt dat een afwijkende lijm- of inktsoort gevolgen kan hebben voor de volksgezondheid. De door ons gebruikte lijm, alsmede de inkt, zijn als vanzelfsprekend in overeenstemming met de geldende Europese voedingsmiddelenwetgeving.

Wilt u Stickers Van Ons?