StickerID! 

In de zin van sticker IDEE

Ook staat  ID voor idee, waarmee wij willen aangeven dat nagenoeg elk idee voor een ontwerp van uw sticker uitvoerbaar is in samenwerking met onze ontwerpafdeling. Daar gaan wij hier verder op in.

In de regel houden wij ons bezig met producten uit de AGF-sector, te weten (groente en) fruit, waarop in veel gevallen een sticker met bijvoorbeeld een PLU- of barcode of met de naam van een supermarkt wordt aangebracht. Ook worden tegenwoordig vaak QR-codes en websites vermeld op de stickers. Ook stickers voor op Flowpack zijn bij ons te bestellen en deze worden zo vervaardigd dat ze direct op uw apparatuur te verwerken zijn. Thermische stickers worden ook door ons vervaardigd.

Mogelijk heeft u al een ontwerp voor de sticker, wellicht uw logo. U levert ons per e-mail middels een PDF of AI formaat een kleurenkopie van dit ontwerp. Indien de kleuren geen kleurcode hebben, dan dragen wij hiervoor zorg met behulp van de Pantone kleurenwaaier.

De gewenste tekst wordt door u opgegeven, eventueel met een PLU-code. Vervolgens bepaalt u de vorm en het formaat van de stickers. U kunt kiezen uit vele stansvormen die wij reeds in ons bezit hebben. Als dit alles is vastgesteld, sturen wij uw verzoek naar de fabriek in Frankrijk. Hier wordt de lay-out vervaardigd, die u ter goedkeuring per e-mail wordt toegestuurd. Indien de lay-out nog niet voldoet aan uw wens, dan worden de door u opgegeven wijzigingen wederom verwerkt en ontvangt u een nieuwe lay-out.

Indien alles naar wens is en door u is goedgekeurd en ondertekend, wordt er overgegaan tot het maken van de mallen en het printen van de stickers. Dit hele  proces duurt tussen de 2 en 10 werkdagen. Elke afhandeling van een volgende bestelling van deze of een bestaande sticker, duurt maximaal 48 uur.

Als u een nieuwe sticker wilt laten ontwikkelen, dient u minimaal 254.000 stickers af te nemen. Bij een minimale afname van 1 miljoen stickers zijn de ontwikkelingskosten voor onze rekening. Indien u minder bestelt, brengen wij per kleur  € 55,00 extra in rekening (wit uitgezonderd) aan mal kosten. 

Wilt u stickers van ons?