BCS

Automatisch Sticker Systeem

De BCS kan uitsluitend groente en fruit stickeren dat op pakbladen ligt. Dit betreffen de standaard pakbladen met de formaten 50 x 30 cm en 60 x 40 cm. Wij leveren u een frame, dat op of boven de lopende band van uw sorteer- of verpakkingslijn wordt gemonteerd. Indien nodig kunnen wij ook voorzien in een (verrijdbare) lopende band waarop het frame is gemonteerd.

Op een slede van dit frame worden de stickerkoppen bevestigd. Voor iedere rij fruit die er overlangs onderdoor wordt gevoerd, is een stickerkop nodig. Een stickerkop bestaat uit een lader en een cassette. In deze cassettes worden rollen met 8335 stickers bevestigd van het formaat 22x17mm. Zodra het wieltje, dat aan het uiteinde van de arm van de cassette zit, de groente of het fruit raakt, wordt een sticker afgegeven.

 

Ook voor de BCS geldt dat de rollen waarop de stickers zijn bevestigd, na afgifte van iedere sticker automatisch weer worden opgerold. Hierdoor hangt dit materiaal tijdens het stickeren niet in de weg.

Wij stellen voorop dat onze apparatuur alleen wordt gebruikt met onze eigen stickers. Om die reden is de afname van stickers leidend, waarna het in bruikleen geven van de cassettes voor de geautomatiseerde apparatuur mogelijk is. 

De maximale maat van stickers door dit systeem is 38×30 mm en alles wat kleiner is.

De maximale huurperiode is vier jaar aaneensluitend, waarna deze gratis kan worden gebruikt. Jaarlijks komt er een monteur deze apparatuur kosteloos onderhouden. XEDA International blijft de eigenaar van al het gehuurde apparatuur voor de duur van het contract.

Wilt u Stickers Van Ons?