Over Ons

“Service met een glimlach” staat bij ons hoog in het vaandel

Sinds 1998  zijn wij voor vele klanten in de Benelux en de Scandinavische landen de betrouwbare partner voor hun bestellingen van groente- en fruitstickers.

Wij zijn de vertegenwoordigers voor de Franse bedrijven XEDA International s.a. en EuroLabel06, waar de stickers en de apparatuur om deze te bevestigen worden geproduceerd. Deze bedrijven zijn eveneens in vele andere landen vertegenwoordigd.

Niet alleen deze bedrijven maar ook wij streven ernaar om met onze ervaring en kennis op doeltreffende wijze elk stickerprobleem van de klant op te lossen of aan elke specifieke wens te voldoen.

Door EuroLabel06 worden meer da 400 soorten standaard of “op maat gesneden” stickers gemaakt, in meer dan 80 formaten. Hun ontwerpafdeling wordt aan de klant ter beschikking gesteld voor de ontwikkeling van hun stickers. Wij hechten in het bijzonder aan een onberispelijke drukkwaliteit. Alle gebruikte materialen voldoen aan de eisen van de Europese voedingsmiddelenwetgeving. Tevens beschikken wij over een composteerbare Dincertco 7P0999 certificaat en zijn we klaar voor een biologische toekomst!

Wilt u Stickers Van Ons?