Elektrische Hand Stickertang

Deze tang is uitermate gebruiksvriendelijk. Hij ligt prima in de hand en vanwege het minimale gewicht (470 gram, zonder rol) wordt overbelasting van de pols voorkomen. De tang heeft een sensorgestuurde arm met aan het uiteinde een wieltje. Zodra het wieltje de groente of het fruit raakt, wordt een sticker afgegeven. Er hoeft dus geen knijpbeweging met de hand te worden gemaakt, hetgeen de belasting voor de gebruiker van de tang tot het minimum beperkt. Ook hoeft de aanraking van de groente of het fruit slechts minimaal te zijn, er ontstaan dus zeker geen beschadigingen of beurse plekken.

Automatisch

Een van de grote voordelen van onze apparatuur ten opzichte van die van andere leveranciers is, dat de rollen waarop de stickers zijn bevestigd, na afgifte van iedere sticker automatisch weer worden opgerold. Hierdoor hangt dit materiaal tijdens het stickeren niet in de weg.

Oplaadbare Batterij

De voeding van deze tang komt uit een oplaadbare batterij, die in een klein tasje aan de kleding of met de bijgeleverde riem om het middel van de gebruiker kan worden bevestigd.  Zodoende heeft de gebruiker alle bewegingsvrijheid, aangezien hij niet met een snoer aan de netspanning hoeft te worden aangesloten. Het opladen van de batterij duurt slechts 4 uur, waarna er weer 30.000 stickers mee kunnen worden bevestigd. Er kunnen 300 stickers per minuut met deze tang worden aangebracht.

Verschillende Afmetingen

Met deze electrische hand stickertang kunnen stickers van verschillende afmetingen worden bevestigd, met een maximale maat tot en met 38×30 mm. Iedere rol met afmeting 22x17mm bevat 1925 stickers. Bij grotere stickers zijn dit 1200 stickers op een rol. Op de tang is een tweekleurige led aanwezig, die aangeeft wanneer de batterij opgeladen moet worden. De tang heeft een sterke kunststof behuizing.

Wilt u Stickers Van Ons?