Pneumatische Hand Stickertang

Indien uw bedrijf beschikt over een luchtdrukinstallatie, dan kunt u onze pneumatische hand stickertangen gebruiken. Deze zijn bijzonder licht van gewicht, slechts 400 gram (zonder rol), waardoor overbelasting van de pols wordt voorkomen. Bij deze tang wordt een sticker afgegeven zodra het wieltje aan de voorzijde van de tang de groente of het fruit aanraakt. Dit betreft een zeer lichte, subtiele beweging, hetgeen het gebruik van deze tang bijzonder aangenaam maakt. Tevens wordt de groente of het fruit door deze lichte aanraking niet beschadigd of beurs.

De luchtdruk die voor deze hand stickertangen gewenst is, betreft 2,5 tot 3 bar. Indien de luchtdruk in uw bedrijf niet fijn instelbaar is, raden wij u aan een drukregelaar aan te schaffen. Deze kost € 65,-, inclusief de bijgeleverde spiraal en blijft na aanschaf uw eigendom.

Wij hebben 4 modellen; een model voor het kleinere formaat stickers o.a. 22 x 17 met lift off lipje en daarnaast een model voor stickers van het formaat 28 x 20 mm, een model voor stickers van het formaat 31 x 24 mm, beiden bestemd voor meloenen en ander groot fruit en groente alsmede het formaat 38 x 30mm.

 

Met deze pneumatische hand stickertangen kunnen 150 tot 200 stickers per minuut worden bevestigd. Iedere rol bevat 1925 stickers, met uitzondering van de rollen met stickers van 31 x 24 mm en groter, die bevatten 1200 stickers. De hand stickertangen hebben een sterke kunststof behuizing.

Wellicht ten overvloede noemen we ook hier weer het voordeel van onze hand stickertangen vanwege het feit dat de rollen waarop de stickers zijn bevestigd, na afgifte van iedere sticker automatisch weer worden opgerold. Hierdoor hangt dit materiaal tijdens het stickeren niet in de weg.

Wilt u Stickers Van Ons?