Gautomatiseerd Apparatuur

Tegenwoordig wordt steeds meer groente en fruit gestickerd, waardoor de vraag naar geautomatiseerde systemen vanzelfsprekend groter is geworden. Er zijn daarom twee  systemen ontwikkeld, de BCS en de BCA.

Deze apparatuur kan worden geïntegreerd in bestaande sorteer- en verpakkingslijnen en werkt op een luchtdruk van 5 bar. Deze stickermachines kunnen groente en fruit in dozen en/of trays van stickers voorzien. De maximale afmeting van de stickers die met de BCS en de BCA kunnen worden aangebracht, is 38×30 mm. Deze apparatuur levert u een aanzienlijke besparing op in tijd en mankracht.

Wij stellen voorop dat onze apparatuur alleen wordt gebruikt met onze eigen stickers. Om die reden is de afname van stickers leidend, waarna het in bruikleen geven van onze apparatuur mogelijk is. Hoe groter de afname van stickers, des te meer apparatuur u gratis kunt gebruiken.

De maximale huurperiode is vier jaar aaneensluitend, waarna deze gratis kan worden gebruikt. Jaarlijks komt er een monteur deze apparatuur kosteloos onderhouden. XEDA International blijft de eigenaar van al het gehuurde apparatuur voor de duur van het contract.

Wilt u Stickers Van Ons?