Speciale Toepassingen

Zoals u al zult hebben begrepen, zijn wij voornamelijk werkzaam in de AGF-branche. Af en toe worden wij echter benaderd door bedrijven die andere toepassingsmogelijkheden willen, zoals bijvoorbeeld een politieke partij of een ander bedrijf, die bij een reclame-uiting kiest voor een handzaam stickertje.

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan stickertjes die op fruit worden bevestigd dat gratis op basisscholen wordt uitgedeeld of die door grote organisaties (WKF, NS, Intranet e.d.) worden gebruikt die iets speciaals te vieren hebben. Hierdoor hebben we ook de mogelijkheid gecreëerd om kleine oplages (24.000) stickers uit te leveren.

Ook zou u uw logo of andere gegevens op een stickertje kunnen laten drukken, waarna u dat op uw producten plakt, op enveloppen, op pakketjes enz.

In de kerstperiode kunt u bijvoorbeeld ook een speciale kerststicker gebruiken.

Indien u met kinderen werkt, weet u dat zij gevoelig zijn voor een beloning, hoe klein ook. Leerkrachten op een basisschool, die met kinderen in groep 3 werken, plegen de kinderen vaak te belonen met een stempeltje in hun schrift. Daarvoor kunnen natuurlijk ook onze stickertjes gebruikt worden, kijk maar eens naar de leuke afbeeldingen van Sneeuwwitje en de 7 dwergen, Amika, Suske & Wiske enz. Natuurlijk kunnen er ook nieuwe stickers worden gemaakt, misschien wel met karikaturen of een fotootje van de leerkracht!

Wilt u Stickers Van Ons?