Onze Missie 

en ons nieuwe logo

Fris groen voor de AGF-branche en oranje voor het feit dat wij een Nederlands bedrijf zijn.

Wij hebben natuurlijk ook een nieuw logo ontwikkeld, in de vorm van de herkenbare ovale 22×17 mm sticker met het lift-off lipje.

Fris groen voor de AGF-branche en oranje voor het feit dat wij een Nederlands bedrijf zijn.

De eigenwijze “I” geeft aan dat wij niet schuwen om voor een niet voor de hand liggende oplossing voor uw “stickerprobleem” te zorgen.

Is de glimlachende mond op het lift-off lipje u al opgevallen? Dat is omdat wij eraan hechten om “onze service met een glimlach “  in het logo tot uiting te brengen.

Wij hopen dat u op onze website de informatie vindt die u zoekt!

 

Wij willen hier nog een paar PLUSPUNTEN noemen om voor ons te kiezen :

Perfecte Kwaliteit

Stickers van perfecte kwaliteit, volkomen volgens de geldende wetgeving qua voedselveiligheid, waarbij volledig COMPOSTEERBARE stickers nu ook leverbaar zijn.

Met ons Dicertco 7P0999 certificaat zijn we klaar voor een biologische toekomst!

Stickerapparatuur In Bruikleen

Om deze stickers te bevestigen, kan u onze stickerapparatuur gebruiken. Dit kunnen zowel hand stickertangen als automatische stickermachines zijn. Deze kunt u bij ons huren of in bruikleen krijgen, al naar gelang de hoogte van uw stickerafname.

Snelle Levering

Onze levertijd is snel te noemen. Iedere bestelling van een bestaande PLU sticker die voor 11.00 uur is geplaatst, wordt binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd. Per expresse zendingen zelfs al de volgende dag.

Korting op Transportkosten

De transportkosten vanuit Frankrijk zijn voor rekening van de klant, maar bij afname van minstens 1 miljoen stickers per bestelling per soort, krijgt u € 0,10 /1000 korting op uw bestelling, altijd meegenomen toch?

Ook flowpack en thermische stickers zijn bij ons te bestellen.

Wij hopen dat u ook vaak zult denken;