Sticker ID!

groentensticker groentesticker fruitsticker

spreek uit als; Sticker it !

  1. txt-Sticker-It(spreek ID uit als “it”)betekenis; gebiedende vorm van het (niet bestaande) werkwoord “stickeren”
   noodzaak tot het bestickeren van “het”, in ons geval groenten & fruit.

 

  1. txt-Sticker-idee(spreek ID uit als “idee”)betekenis; sticker idee
   u kunt zelf uw stickers ontwikkelen en door ons laten uitvoeren.

 

 1. txt-Sticker-IDafkorting van identificatie (spreek ID uit als “idee”)betekenis; sticker identificatie
  u kunt uw producten makkelijk herkenbaar maken d.m.v. een sticker.

 

De naam Aspley was een erfenis uit het verleden. Welbekend bij al onze klanten, maar het zei niets over onze werkzaamheden. Daar wilden wij verandering in brengen, zeker nu we eindelijk onze website hebben gerealiseerd. Wij hebben nu voor deze naam gekozen, omdat het op 3 manieren iets over ons en ons bedrijf zegt. Wij hopen dat deze naam bij u blijft hangen en dat u de weg naar ons zult (blijven) vinden!

Wij hebben natuurlijk ook een nieuw logo ontwikkeld, in de vorm van de herkenbare ovale 22×17 mm sticker met het lift-off lipje.
Fris groen voor de AGF-branche en oranje voor het feit dat wij een Nederlands bedrijf zijn.
De eigenwijze “I” geeft aan dat wij niet schuwen om voor een niet voor de hand liggende oplossing voor uw “stickerprobleem” te zorgen.
Is de glimlachende mond op het lift-off lipje u al opgevallen? Dat is omdat wij eraan hechten om “onze service met een glimlach “ in het logo tot uiting te brengen.

Wij hopen dat u op onze website de informatie vindt die u zoekt en tegelijkertijd plezier zult beleven aan de opzet ervan in de vorm van een mindmap. Een mindmap wordt tegenwoordig vaak gebruikt om stukken tekst samen te vatten, onder meer in beelden, zodat het onderwerp beter beklijft.

StickerID heeft meegewerkt aan het programma “wist je dat?” een informatief programma op RTL 4. In deze aflevering laten we de kijker zien welke weg het fruit nu aflegt alvorens het op de fruitschaal bij de consument beland. Waarom worden er eigenlijk stickers gebruikt? En hoe gaat dat in zijn werk.

Wij willen hier nog een paar PLUSPUNTEN noemen om voor ons te kiezen :

 • Stickers van perfecte kwaliteit, volkomen volgens de geldende wetgeving qua voedselveiligheid.
 • Onze levertijd is snel te noemen. Iedere bestelling van een bestaande sticker die voor 11.00 uur is geplaatst, wordt binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd. Per expresse zendingen zelfs al de volgende dag.
 • Om deze stickers te bevestigen, is onze stickerapparatuur nodig. Dit kunnen zowel handstickertangen als automatische stickermachines zijn. Deze kunt u bij ons in bruikleen krijgen of huren, al naar gelang de hoogte van uw stickerafname.
 • De transportkosten vanuit Frankrijk zijn voor rekening van de klant, maar bij afname van minstens 1 miljoen stickers per bestelling zijn de transportkosten voor rekening van XEDA International. Vraag ons naar de voorwaarden.

Wij hopen dat u ook vaak zult denken;

groentensticker groentesticker fruitsticker