Speciale toepassingen

Zoals u al zult hebben begrepen, zijn wij voornamelijk werkzaam in de AGF-branche. Af en toe worden wij echter benaderd door bedrijven die andere toepassingsmogelijkheden willen, zoals bijvoorbeeld een politieke partij of een ander bedrijf, die bij een reclame-uiting kiest voor een handzaam stickertje.

groentensticker groentesticker fruitsticker

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan stickertjes die op fruit worden bevestigd dat gratis op basisscholen wordt uitgedeeld of die door grote organistaties (KWF, NS, e.d.) worden gebruikt die iets speciaals te vieren hebben. Hiervoor hebben we ook de mogelijkheid gecreëerd om kleine oplages (24.000) stickers uit te leveren.

groentensticker groentesticker fruitsticker

Ook zou u uw logo of andere gegevens op een stickertje kunnen laten drukken, waarna u dat op uw producten plakt, op enveloppen, op pakketjes enz.

In de kerstperiode kunt u bijvoorbeeld ook een speciale kerststicker gebruiken.

groentensticker groentesticker fruitsticker

Indien u met kinderen werkt, weet u dat zij gevoelig zijn voor een beloning, hoe klein ook. Leerkrachten op basisscholen, die met kinderen in groep 3 werken, plegen de kinderen vaak te belonen met een stempeltje in hun schrift. Daarvoor kunnen natuurlijk ook onze stickertjes gebruikt worden, kijk maar eens naar de leuke afbeeldingen van Sneeuwwitje en de 7 dwergen, Amika, Suske & Wiske enz. Natuurlijk kunnen er ook nieuwe stickers worden gemaakt, misschien wel met karikaturen of een fotootje van de leerkracht!

groentensticker groentesticker fruitsticker

Na wat speurwerk op Internet, kwamen wij ook nog bijzondere toepassingen tegen, die wij u niet willen onthouden. Behalve dat enkele gebruiksvoorwerpen waren bestickerd, kwamen we ook werk tegen van een “stickerkunstenaar” uit een plaatsje vlakbij Denver, Colorado in de Verenigde Staten. Verbaas en verwonder u daarover!

groentensticker groentesticker fruitsticker   groentensticker groentesticker fruitsticker groentensticker groentesticker fruitsticker   groentensticker groentesticker fruitsticker groentensticker groentesticker fruitsticker

Special thanks to the artist: Barry Snyder from Erie, Colorado
Check his website and more art here.

groentensticker groentesticker fruitsticker

Bron: Pimp Your Kitchen